Nu börjas det!

Hann inte blogga igår, jag började titta lite på koreografier och blev fast där. Dennis och Alicia kom på förmiddagen en sväng. Jag har köpt ett tält åt henne på Hermanssons. Så de byggde ihop det. Jag satte det sedan vi grinden till vardagsrummet och så satte vi in filtar och massor med kuddar åt henne dit. Där satt hon sen och tittade på plattan och käkade kex. Larry tyckte det såg mysigt ut och ville in men det var bara UUUUT! Men han ville nog mest åt hennes kex 🙂

Jag och Savannah drog iväg på lite shopping, Pia kom sedan hit och vi käkade ihop. Hon hade varit och fixat med sin pension…. guuuud vad avis jag är, tänk att snart behöver hon inte jobba längre! Usch så fusk!

Danne håller på att riva den gamla altanen, lite nostalgiskt känns det. Den är nu en 17-18 år gammal skulle jag tro och sliten. På den har det hänt mycket. Rasmus och Savannah har haft sina små bunkor och små badpooler där på somrarna innan vi skaffade större pool, det har varit fester och studentfester, vi har haft Playa de la Storgatan på den i många år. Här har vi samlats av och till hela släkten, allt åkte ut på altan, jag har verkligen gjort allt ute. Nu den sista tiden så har det varit Alicia som fått husera med bunkor och annat. Nu är ju hon så stor så inga staket behövs för hennes säkerhet. Så nu är det dags att förnya sig 🙂

Detta ska bli så spännande 🙂

Jag gillar ju att fota himlen, och här om kvällen var den så vacker igen. Jag var på väg att hämta Savannah och fick stanna flera gånger bara för att fota.

Jag har varit rätt trött igen, jag blir anfådd igen så där helt plötsligt som jag blev innan hjärtinfarkten, jag måste dra efter andan lite då och då. Det sticker och bröstet känns tungt men jag vet ju inte riktigt hur det ska kännas. Jag tänker på vad jag sa sist, hur det var, man vet när det är hjärtat. Jag hade mina misstankar då någon månad innan och känner väl lite lika nu. Men det har ju varit rätt mycket sista tiden igen med allt möjligt. Jag tänker alltid att snart ska jag ta det lugnare, jag ska bara fixa det här först. Men snart lugnar det ner sig det känner jag. Jag behöver bara bli bättre att blunda och ibland stänga öronen och koppla bort hjärnan. Men samtidigt så är det inte jag. Kanske jag måste hitta ett nytt jag då.

Be safe out there

3 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Mirre - Sweetwords
  Jul 07, 2020 @ 22:14:12

  Plockade precis ner vår tös tält från hennes rum, förra veckan, hon har tröttnat på det. Men hon har innan lekt och myst massor i det så är en bra present

  Svara

 2. Mirre - Sweetwords
  Jul 07, 2020 @ 22:14:48

  Eller vaddå present, är en bra lekmöjlighet ska det stå, vet ej vad present kom ifrån hehe, är sena timme =D

  Svara

  • Anna
   Jul 08, 2020 @ 18:12:10

   Hahaaa ja det blir galet ibland men visst är det en bra grej, det leder till uppginningsrikedom 🙂 ❤

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: