Jobbat hela dagen

Jag har jobbat med koreografier hela dagen igår. Nu var det Gold tur, har tagit ut massor, ca 25 men har ännu ingen cooldown. Måste hitta en som passar. Nu blir det ju till att göra två Gold pass och det blir lite olika pass. Ett är det vanliga jag brukar köra men det andra måste bli lite lugnare ännu än det jag kör med kvälls gruppen. Jag har tänkt lite på våra seniorer där. Vi kommer att köra en morgon grupp oxå. Hoppas det finns intresse för den.

Tiden går ju så fort när man sitter och söker. Vad jag egentligen gjorde var att börja ta ut Body toning låtarna och sen gled jag iväg in på Gold samtidigt. Så allt börjar ta form nu. Men vad jag vill med denna Body Toning är att det inte bara får kännas som ett snabbar zumba pass för så är absolut inte tanken. Jag är ju hemma på zumba planen så visst blir det en del zumba men då dom låtar med mer koncentration på en viss kroppsdel. Sen tar jag ju ofta fr youtube och då blir det spara och konvertera sen måste jag ofta göra om dem lite, kanske ta bort något från början eller i slutet, ändra tempo, kolla hur volymen är så man slipper det med att en låt är jätte hög eller jätte tyst så man måste ändra volymen mitt i passet. Så det är ju alltid lite små jobb mellan varven med låtarna

Mitt minne är ju inte det bästa så jag vill ha tid på mig att förbereda allt, att öva in allt, jag går ingenstans oförberedd! Jag är oftast garderad upp till tänderna :O Jag hatar att inte kunna, att göra fel, något här och där går alltid men när jag känner mig osäker på en helt låt ja då är det jobbigt! Nä nu ska jag börja med dagens låt, jag vet inte riktigt vilken jag vill ha än… ooops men jag har bestämt mig för 3 olika så vi får se vilken det blir 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: