Virtual Pro

Jepp det är vad jag kan titulera mig som 😀 Det var en jätte rolig utbildning, Monika är super som utbildare helt klart. Bra på att peppa och hon hinner säga något bra om de som är med trotts att vi är på Zoom men nu var det ju det utbildningen handlade om, att göra virtuella pass. Zumba bjöd oss på den. Så här såg det ut innan utbildningen

Alltså när man börja prata företaget zumba! Jag tänker på hur de hanterat hela denna pandemi. Vi instruktörer har fått jätte mycket gratis, gratis tillgång till olika utbildningar, presenter när vi beställer. De har fixat en helt egen plattform till oss för att just sända virtuellt, vilket annat företag har gjort det! Och nu ännu en utbildning i det. De har verkligen varit jätte bra i detta. De har peppat oss att inte ge upp, de som vill får ansöka om bidrag till licensen. Jag tycker verkligen de har sett oss i detta.

Mina utbildningar genom åren ❤

ZES Steve Boedt
ZES Izabela Kin
ZES Izabela Kin
ZES Monika Lejman
ZES Monika Lejman
ZES Lars Wensink
ZES Monika Lejman
ZES Rellu Päts
ZES Rellu Päts

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: