Hann inte blogga igår

Igår hände mycket igen, utbildning med Monika men det tar jag i nästa inlägg. Jag for hemifrån typ kvart i 10 till lokalen och blev där till kvart i 3. kom hem och packade upp, pratade med familjen, vilade en stund.

Savannah kom med förslaget att vi skulle gå ut och äta, hon ville att vi frågar Annika och Tomas, Jonte, Nätte och Dennis. Det var ju kul att det var just hon som kom med förslaget. Det känns oxå bra.

Alltså det bara öste ner igår kväll! Helt otroligt, jag och Savannah hoppade i bilen och drog ut för att kolla in vädret lite. Men just då var det ju förstås lite mildare! Somnade som en stock igår när jag väl gick i säng, så skönt. Men vaknade till flera gånger och allra helst efter 05, då tyckte väl kroppen att den sovit klart. Kollade just på klockan, min återhämtning hade inte varit så bra men sömnstatusen var betydligt mycket bättre.

Usch hoppas solen kommer tillbaka snart, jag vill ha värme, jag vill bada, guppa runt i poolen, nu är jag trött på regn!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: