Jobbade jätte mycket!

Alltså igår fick jag gjort en hel del med zumban och vårt House of Joy. Jag och Nina hade ju höst planering här en dag i veckan. Och igår gjorde jag schemat så att våra kunder oxå ser vad som finns. Det hänger nu fint på dörren till lokalen. Sen har jag även gjort några lite mindre scheman ifall någon vill ha, de ligger på disken.

Jag jobbade parallellt med låtlistan till toning passet jag ska köra, schemor och tankarna var på höstens Gold pass. Jag har satte upp datumen för Zumba Gold och gjort ett evenemang. Allt finns ute på facebook och reaktionerna från våra deltagare lät inte vänta på sig. Det blev en hel del rörelse igår. Bokningar till Gold, sen har jag fått mycket frågor om House of Joy och alla verkar tycka vårt schema ser bra ut. ❤ Låt listna till Gold har jag börjat ta ut, nu är det bara att bestämma sig för vad jag ska ha. Jag måste även bygga ett lite lugnare pass som jag tänkt köra på måndagar för lite mer seniorer. Jag har tänkt att jag tar in Zumba Gold seated där oxå om någon vill ha det. Men till det tar jag av mina gamla låtar tror jag, givetvis sätter jag in nytt allt eftersom jag hittar nya låtar.

Sen igår var jag till lokalen en sväng på kvällen och reggade med Rellu, hon satt hemma i sitt vardagsrum och kollade att allt funkade för henne, hon har Virtual pro imorgon på finska, jag ska köra den idag med Monika på svenska. Så det passade bra att köra en digital check igår, jag behövde ju oxå veta att allt funkade för mig. Jag blev lite förvånad, jag trodde jag måste logga in på nätverket där men jag har tydligen haft med mig datorn dit nån gång för det nätverket fanns redan på min dator. Det ska bli super spännande detta! Kanske vi oxå kan börja köra digitalt efter att man fått lite utbildning i det. Jag har inte orkat engagera mig i det. Jag hade ju lagt upp ett pass, skulle sända live när jag kör mitt tisdags pass men den gången var jag tvungen att av personliga skäl ställa in och efter det har jag inte kommit tillbaka dit än! Men nu jävlar, nu ska det väl ordna sig. Päivi är så duktig hon lägger ut nya pass hela tiden. Så så här ser min setup ut för dagen.

Så här kommer jag att tillbringa förmiddagen ❤

Nä nu ska jag fixa håret och packa min väska, måste ta med mig lite torra kläder oxå, vi startar med en masterclass!!! Detta ska bli kanon kuuul!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: