Fan fryser!

Alltså gud vad kallt det var igår alltså, typ runt 11 grader under hela dagen. Det blåste oxå som bara den. Blev lite orolig tom för min rymningsbenägna studsmatta! Funderade om jag måste gå och dra den närmare väggen och knyta fast den igen. Men när jag gick ut senare så tyckte jag det mojnat lite ialf och ja den står kvar där jag lämnade den igår 🙂 Idag ser det mer lovande ut, solen skiner men det känns inte så varmt, det är kallt tom inne, går och kollar graderna….. 14 grader i skuggan, 16 i solen, bläää vad kallt!

Dottern verkar må bättre nu, jag skriver verkar för hon har tidigare sagt att alla tror jag mår bättre men jag gör inte det. Men nu känns det ialf som om det liiite grann har vänt. Hon är lite gladare, kanske medicinen börjar göra sitt nu. Jag hoppas verkligen det är så. Hon verkar att hon ser lite framåt iallafall. Jag är så glad för hon är verkligen en kämpe, hon vill ha hjälp och ber om hjälp, jag försöker på alla olika sätt jag bara kan men jag kände och känner ibland att jag inte når henne. Men jag har gjort upp en liten plan som jag följer själv och sen skriver jag om hur det gått. Jag har lite olika färger för att regga måendet. Annars kommer man inte ihåg, sen kan det ju vara bra att själv se det svart på vitt, så här var det. Nä nu till det roliga, zumba inlägget ❤

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: