Försäkringskassan!!!

Tänk att de alltid ska strula! De ringer upp mig förra året i ett ärende jag hade då, vi pratar och det kommer fram att jag är egen företagare. Ja men då ska du ju anmäla det med, det är ju bara bra ifall du nån gång inte kan ha dina pass. Ja men nu hände det ju och då blir det strul, hur har du gjort har du arbetat i ditt egna företag eller har du arbetat åt din arbetsgivare? Ändå ska man fyll i tiderna….. nu står det hör av dig innan 10Juli!! Det betyder att jag får pengarna först i slutet av Juli!!! Vadå får jag inga pengar innan det???? Som om det inte räcker med det strul man har redan :/ Nå jag fick ett nummer, jag ska ringa det så ser vi vad de säger!

Igår var jag ute rätt mycket, jag solade, badade, tog det chill. Sen på kvällen efter vi ätit for jag och Dennis till Ripvägen, Maria kom dit och vi städade klart. Hon tvättade fönstren och jag tog klart det jag inte hann i onsdags i köket, Dennis tog lilla toan. Sen dammsög hon och jag skurade. Fy fasiken så effektiva vi var! Men nu är det klart, han lämnar nycklarna på tisdag. Han har väl bara gräsklipparen där, han ska klippa ännu en sista gång innan har far. Nu är det helt slut på den eran av hans liv.

Hon är som rolig Maria, vi har skrattat och babbla i kapp oss, hon är en företagsam och driven dam. Nu ska hon bli fastighetsägare och det passar hon som. Hon gillar att jobba, fixa och har bra smak så det kommer säkert bli helt kanon det.

Savannah hade en jobbigare dag igår men då börjar hon nu med den nya medicinen. Så hoppas det vänder nu, hoppas att hon kan få ett liv min lilla flicka ❤

Idag blir det hänga lite tvätt, vika undan och sen ut i poolen. Rellu skulle eventuellt komma förbi och sola med mig. Jag har försökt få ut Savannah men o nej, hon vill inte. Det är alltid nått annat som kommer emellan för henne. Men en dag så då kommer hon ❤

Nu ut och slå igång mattorna, fixa lite i frillan, kolla facebook och sen starta dagen.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: