Strong med fläkt

Körde mitt Strong Nation pass igår. Jag tog med mig egna fläktar för det blir kanon hett inne i lokalen! Jag var där mitt på dagen en dag, då var det bra tryck i fläktarna från taket. Vi har faktiskt 4 stycken utblås i vår lokal. Men som igår då ”pös” det bara ut luft ialf från dom vid scenen. Men då stod dörrarna på vid gavel igen där. Och jag vet som Fysiotekets fläktsystem, där fick vi inte öppna tex fönster för då la systemet ner. Så vi misstänker med Nina att det kan vara något sådant även med detta system. Men men som sagt jag hade med mig egna fläktar igår, folk kom i varje recharge och luftade sig framför fläktarna. Så nu har jag fixat en via Elon, den kommer idag. Pontus skulle hålla en till mig.

Idag var Zumba Kids i parken i tidningen idag men ett fel har smugit sig in, det står att jag även ska ha den 10/7 men det är FEL. Då har jag ingen zumba. Jag vill inte binda upp mig hela min semester.

Nä nu ska jag skriva listan för nästa grupp jag ska sparka igång så det blir av nån gång. Jag har ju lite mycket just nu så energin är inte riktigt på topp. Man räcker inte till överallt alla gånger :~( Men igår under Strong så fick jag en jäkla energi kick, det var så roligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: