Kan livet vara bättre?

Iallafall inte när det gäller vädret. Jag som älskar sol och värme njuter av just den biten för fulla muggar! Det r så mycket annat som inte är på topp som vi bygger på just nu så att njuta av vädret för varje dag jag vaknar med sol är något jag planerar att göra.

Igår var jag och förde ut Savannah och Edwin till Seskis, först till Solåsen, där var de en stund, jag for till Meiri under tiden sen ringde de och ville till Sorttis så jag förde dit dom. Jag fick så fina blommor av Julia och Philip, de höll hela vägen till Happis så jag satte dem fort i vatten när jag kom hem.

Åkte själv till stan, hann vara hemma ett tag och efter 16 åkte jag och hämtade dom igen. Jag är så glad att hon återigen vill göra något att hon känner lust till det. Sen att få bada och ha sommar är ju absolut ett plus ❤

Marie ringde och skulle komma förbi en snabbis, jag promenerar säger hon, efter en stund hör jag en bildörr slå igen och jag tittar ut, då står Ove på gården! Jag hann fundera, vad gör han här, innan det tog mig två sekunder att komma på just ja, det är ju Maries pappa. Jätte roligt att han kom med en stund på kaffe och surr, fick en film snutt av honom från förra årets CMM, så roligt. Nå ett sedvanligt Ove foto måste det bli fast nu utan Nina :/

Idag blir det Kalix med Rasmus men först, glotta hur poolen mår, fixa i trädgården, sola, göra ärenden och lite annat.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: