Städat, solat och firat

En underbar dag igår igen. Jag och Dennis drog till IKEA redan efter 10. Jag skulle ha en hylla till alla utomhus grejer, vi har ju poolen, spaet, studsmattan, gungor, vindskydd och parasoller. Allt har sina speciella grejer. Och vårt förråd har sett ut som om en bomb slagit ner. Hittade ingen hylla jag tyckte skulle fylla sin funktion men då såg jag plastbackarna, helt perfekt, tog stora så det ryms vad man nu behöver ha i dom. Sen började jag städa, allt åkte ut, saker slängdes och allt sorterades i sina backar. Sen dammsög jag golv och väggar och radade upp allt på nytt. Det är mycket som ska rymmas i vårt lilla förråd så det kräver en millimeter planering! Men jag blev så nöjd när jag väl fått allt på plats 🙂

Efter att vi återigen grillat, 3e dan på raken så var jag och Dennis till Fredde, Eddie fyllde år. Jag hörde att ute leksaker står högt på listan, Annika köpte ett crocketspel och jag och Dennis köpte brännbollsgrejor, tennisracketar med en mjukboll och en piltavla med kardborrebollar fast den gav vi till Felicia så att hon oxå får ett paket 🙂 Sisko var där när vi kom, Jessicas mamma så vi satt och snackade, det var jätte trevligt! Dennis är ju mitt i sin flytt så vi stannade inte så länge.

Glömde ju visa vår gårdshare, den sitter ofta hos Stefan. Jag var med vatten i en bigpack åt den här om dagen men då skrämde jag nog den. Jag vet inte om den vågat dit sen dess.

En förstoring så den är lite suddig.

Vi behövde ju lite förstärkning till värmarna, den pump vi har till dom orkar inte ensam och vår gamla pump hölt på att lägga av. Satte på facebook att jag behöver en, så jag fick tag på två, alltid bra med en reserv. Den låter rätt illa den vi fick igår oxå så jag hoppas den håller ett tag ialf.

Savannah hade en bättre dag igår fram till kvällen, då blev det jätte jobbigt igen. Men jag gick in och vi pratade, det blev nog lite bättre och sen sov vi på soffan igen. Min otroligt vackra flicka, jag vet inte hur jag ska göra för att hjälpa dig, för att ge dig självförtroende, för att få dig att förstå hur vacker, smart, snäll och godhjärtad du är ❤

Mammas eget hjärta ❤

Jag och Danne var sen på kvällen till Dennis och tittade hur långt han hunnit i allt. Jag tror att han kommer att trivas riktigt bra i sin lägenhet, synd bara att Alicias rum är så litet. Men hon huserar ändå mest i hela lägenheten. Kanske det känns bra med litet oxå, det blir mer tryggt samtidigt.

Jag såg ett så häftigt ekipage igår, en trike med ”husvagn” cool var tvungen att fota.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: