Vädret levererar

Och jag njuter av det hela. Ut på morgonen kolla poolen att allt som ska gå går! Vi fick ju vår nya pump på plats och vilken skillnad, redan efter en kvart hade den börjat samma dammet på poolgolvet, så idag ska jag röra om där så den suger upp allt. Vi har den inställd på 8 timmars intervaller för den behöver inte gå hela tiden. Så bara den slår igång nu så är det bara att håva på. Men nu har vi kopplat poolvärmarna i från nya pumpen. Men då orkar inte den ”mojäng” vi har att driva dem så den gamla trotjänaren fick rycka in som förstärkning men den är som sagt gammal, över tio år har den tjänat oss men nu verkar den att den ger upp, den startar inte varje gång man stängt av den. Så det blir till att fixa en annan pump.

Njöt av vädret under går dagen, fixade med poolen, var ut på prommis med Savannah, hon kommer till sig sakta men säkert. Hon fick ju ny medicinering i torsdags. Eller ny, concertan sattes in igen. Johan läkaren i Kalix är faktiskt bra, han tittade på henne och frågade vad som just nu förutom ångesten är det hon önskar mest skulle bli bättre. Min ADHD säger hon, jag kan inte filtrera alls, jag vill bli av med att jag hör allt, känner allt, ser och luktar allt. Jag kan inte koncentrera mig alls och allt slår på mitt huvud och jag blir trött och får huvudvärk. Så egentligen skulle det göras denna väg, först något som dämpar ångesten och sen adhd medicin. Men han vände på det eftersom hon så gärna ville det. En liten dos concerta, de ska inte gå högre än 27, för utan 36 blev hon slö sen om det funkar så sätter de in lite ångestdämpande. Och jag vet inte om ångesten är värre för hon kommer ut till oss, det har vi gjort upp om, när ångesten sparkar in så ska hon komma ut till oss. Hon sitter i soffan och tittar tv, dörren är öppen till hennes rum, hon spelar musik och har gått ut med Edwin. Jag har frågat hur det är och det är ok säger hon. Så kanske det ändå är concertan som gör sitt nu, hon kan filtrera och mår lite bättre.

Förbaskde kåt Rolf!!! Jag får springa ut och kolla de jäkla hundarna hela tiden. Dessie löper ju och den lilla hyndan släpper på i en månad, då går hon runt och trycker musen i ansiktet på hanarna, Larry är ju kastrerad så där är det ingen fara, men det är inte Roffe. Men han fattar inte riktigt hur han ska komma på henne, hon är ju mycket större än honom. Så när hon står är hon för hög, han kraffsar han henne på benen som om han ber henne sätta sig. Hon försöker då sätta sig men då hamnar musen ändå som under henne och då går det heller inte. Hon lägger sig och försöker skjuta ut musen, hon är fyndig den lilla hyndan. Men Rolf den stackarn han hittar ändå inte så det blir till att torrjucka henne på ryggen. Dessie som är en van tik blir less och ställer sig. Det ser ut som om hon tänker men den dumma fan, han fattar inte, ingen idé att ens försöka! Men vi vill inte ens ta risken eftersom Dessie mest troligt inte skulle klara en förlossning till. Hon har ju haft två svåra och hennes kropp är slut, så där är det slut valpat. Sen är hon ju gammal nu.

Satt i solstolen igår med Dennis på förmiddagen och filosoferade, vi såg så roliga moln, som spöken som var ute och flög och kollade på oss. Sen en fågel, en örn kanske?

Jag var sen på kvällen och hjälpte Dennis med det sista från Ripvägen, kom hem efter 23. Han behöver lite från IKEA och det gör jag med så vi tänkte åka dit idag.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: