Hann inte

Jag hann inte blogga igår, klockan 09 hade vi tid med Savannah i Kalix så det bar av efter 08. Vi kom hem vid 11, gick igenom Strong. Vi käkade gröt. Och sen bar det av på nästa tid, Rasmus hade tid kl 14 i Kalix! Vi var hemma vid 17 efter stopp på Choice resturang i Sangis, de har världens godaste köttfärspizza, Rom heter den ifall ni passerar där. Vi var även in på militäröverskottslagret, Rasmus has found it och han älskar det 🙂

Det öste ner igår nästan hela dagen! Det kom enorma störtskurar. Efter mitt pass for jag och hjälpte Dennis, vi hade tur, det var uppehåll just då. Han håller ju på att flytta så jag var och körde lite grejer med honom, mammas gosse. Han är så ordentlig, han vet var han vill ha sina saker och det är ingen idé att sätta saker någonstans utan att fråga honom 🙂 Nu har han inte så mycket mer mer än sängen, datorbordet, tv och lite annan små elektronik och sen packa ner från köksskåpen, kyl och frys. Det skulle han göra i helg, den ska vara tom innan måndag. Då kommer Alicia och de ska börja på nya stället. Men hon skulle få vara med när vi städar så hon får säga hej då till kompisen Melwin.

Klockan 22 landade min rumpa i bastun, sen började jag och Savannah titta på Mia Skäringers show, No more fucks to give, den finns på Netfix. Men hon somnade, det kanske är lite för svårt för en 14 åring att hänga med på undermeningen i det hon gör. Sen tror jag inte den är lika bra på en tv skärm som om det hade varit att se den live.

Nu efter min morgon look på fb så ska jag börja städa, dammsuga, städa åt gojorna, skura golven och fara iväg och handla. Petra, Janne och ungarna kommer hit på eftermiddagen, vi ska grilla ihop ikväll.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: