Ett annorlunda pass

Jag hade ju STRONG Nation igår. På dagen när jag tittade så var det 5 bokade tror jag. Nå jag kommer det och kom på att oj jag har inte kollat hur många bokade vi blir, tänkte att det är nog fler när det var så dåligt väder! Men ack så jag bedrog mig, det var bara en kvar!! Jag försökte ringa, messa på två olika ställen för att få tag i henne och säga att det bara är hon. Men jag var ju redan där så jag var öppen för lite teknik med henne om hon vill det. Nå hon kom sent på passet, hon brukar alltid vara tidig. Oj säger hon är det bara jag? Jag förklarar läget och vi kommer överens om att köra igenom hennes alternativ så att hon känner sig trygg. Vi höll på i en timme tillsammans och det var riktigt roligt. Hon tyckte det var ren lyx med en egen pt i en hel timme, tänk vad det skulle ha kostat 🙂

Denna tjej är en helt otrolig tjej, hon supportar oss nått otroligt, hon tänker alltid på oss och pratar sig varm om vår lokal och det vi gör, det är verkligen guld värt ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: