Zumba Fitness

Det kommer en semesterfirare på passet igår. Hon sa att hon inte hade zumbat men hon var jätte duktig tyckte jag. Det märktes då inte att hon var ovan på något sätt. Hon tyckte vi hade så fin lokal, jätte bra verkligen sa hon. Sen fick jag mycket beröm efter passet, Gud vad duktig du är sa hon! Det var väl jätte roligt att höra ❤

Passet gick kanon, jag vet att jag tabbade mig i en låt, tittade på Ann-Sofie, hon visade det rätta steget, jo sa jag men jag körde på i det jag var, ingen idé att försöka ändra när man är mitt i ett steg. Men det blev istället som en liten pre cueing till steget som skulle komma. Den nya låten gick oxå kanon, jag hade ju inte kört den merän några gånger hemma men det gick bra ändå. Näste veckas låt är uttagen, en salsa! Ska bara göra om den lite i versen, det var lite där som jag inte gillade, det är inte jag, inte min grupp, där var det allt för mycket tonåring 🙂 Men jag har steget i skallen redan där, så det blir bra.

Toning låtarna tar form, vet precis vad jag vill ha. Måste bara läsa manualen nu så jag inte gör helt galet. Det är ju över 2 år sedan jag gick utbildningen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: