Irriterande!

Fan vad irriterad jag blev direkt på morgonen eller irriterad men jag blev genast lite down i humöret. Det finns ju en skylt på fastigheten där vi hyr lokal som den gamla gästen ”lämnat” Den har inte skruvats ner iallafall. Jag frågade fastighetsägaren vad som ska göras med den och får svaret, skylten är min, gör vad ni vill med den. Glad i hågen så beställer vi rengöring av skylten och nytt tryck. Idag ringer screentec som ska göra arbetet till oss och säger att den förra hyresgästen sagt att nej, det där får du inte göra skylten är min och jag ska ta ner den!?? Men det stämmer inte, skylten är inte hennes, det har vi kollat upp, hon har betalt trycket. Men fine då får hon ta sitt tryck! Det är snart 4 månader sedan hon flyttade ut! Men som tur är så är fastighetsägaren sjysst och ger oss en andra skyltar så hon får ta ”sin”. Men det är ju lite fult att ta med sig nått som tillhör fastigheten tänker jag. Då får man kanske stå för sånt som att man tryckt saker på det när man lämnar stället! Nå det har ju löst sig för alla iallafall. Hon har en skylt som vi hoppas kommer ner inom kort och vi får nya 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: