Var går tiden

Igår har jag joxat med poolen nästan hela dagen. Jag var och hämtade Alicia från gymmet, hon hade bara levt rövare där så Dennis kunde inte träna. Dennis ringde och bad mig hämta henne. Jadå helt klart, hon är ju ingen match att ha nu för tiden. Hon är ju stora tjejen nu. Hon gungade, plockade blommor åt mig och joxade på klättrade i stegen och tittade på när jag höll på med poolen. Jag ville få den lite fylld innan Dennis kom med spolbilen, det är lättare att få duken på botten plan innan han fyller. Jag mäter tom benen med vattenpass så de ska vara raka. Den står ju i två månader och med snea ben blir det mycket belastning.

Dennis kom och fyllde men det var nått oljigt eller nått i vattnet så det blev nån oljig tunn yta… så det har jag joxat med hela går dagen. Först chock klorering, japp, vattnet blev klart men det olja ytan var kvar. På med en massa tidningar, tidningspapper flyter på ytan och suger åt sig olja. Men det var ju ett projekt som hette duga, de flest tidningar flöt som de skulle men en del sjönk så det var till att fiska upp dom innan de upplöstes men de håller sig hela tills att du rör i dom. Men de gjorde sitt jobb, fick bort det mesta. Rengjorde kanten på duken som kändes fettig och fick bort det mesta. Sen har den stått med klor och aktivt syre i natt och nu ser det ok ut föutom att det är massor med pollen på ytan! Jag ville inte täcka eftersom då blir den duken oljig! Det är mycket med det tekniska. Så fortsättning följer idag.

Mitt ben läker fint men nu får plåstren sitta på tills att det är ordentliga skorpor på där. Jag tog bort kinesiotejpen igår kväll. Man ser att det blött mycket under men det har väl hållits där pga trycket. Liiite ville sippra ut på fredag kväll. Men det var bara några droppar. Men jag blir ju fort brun så mitt ben lär se roligt ut innan det blivit brunt överallt igen.

Idag tänkte Jonte och Nette komma hit och sola, så jag ska ut och göra i ordning altanerna, Dennis och Alicia kommer säkert oxå. Så det blir fart på morsans altan idag. Vi kan kanske grilla ihop eller nått sen. Savannah gjorde frukt sallad igår, det blev jätte gott, kanske hon kan fylla på den idag så det räcker åt alla. En snabb dammsugning är på sin plats och byte av gojpapper framför buren. Tintin måste få städat…. det är så mycket jag vill hinna med men hinner inte.

Var går min tid då, det undrar jag själv? Är jag lat, är jag saktelig, får jag det inte gjort? Jag vet inte, men just nu har ju Savannah varit prio 1 och är prio 1, detsamma med Rasmus, de kommer först. Just nu har poolen kommit sen, den måste bli klar så den får sköta sig själv efter det, firman kommer nog sen, jag har ju mycket koreografier hela tiden, allt jag gör så är det ju koreografier…. hemmet, ja det borde jag hinna med, men det har jag lagt till en regnig dag. Men idag tänkte jag hinna dammsuga iallafall och byta Ellens papper. Jag jobbar ju inte just nu, jag Vabbar, så jobbet behöver jag inte tänka på. Imorgon ringer de från Sunderbyn, jag måste säga till om att de förlänger min vab fram till semestern iallafall. Än så länge behövs jag hemma, det funkar inte annars. Ja ja varför stressa med allt, jag tar det som det kommer. Mitt damm, min disk och tvätt rymmer inte hur hårt jag än önskar de kunde det 😀

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: