Nytt på gång

Mitt nya pass börjar ta form i huvudet på mig själv 🙂 Nä lite längre än så har jag hunnit, koreografierna är uttagna men nu göller det att börja studera dom, det tar inte så mycket tid bara jag kommer dit 🙂 Sen ska Zumba Gold oxå ut men jag har inte bestämt mig än hur jag ska göra… tror det blir så, jag flyttar Gold till tisdag och kör mitt nya pass direkt efter det. På måndag har Nina piloxing ef Gold så där går det inte och på torsdag blir det för jobbigt efter Strong så det blir perfekt att byta på fitness zumban och Gold. Jag har Goldisar som började köra piloxing med Nina, de testade i våras och fortsatte sen. Tänk där fiskade vi in lite kunder till House of Joy, de går även på annat nu oxå ❤ För dem blir det två dagar istället för dubbelpass, jag vet inte kanske det passar bättre, skulle kanske tro det. Men det är på gång iallafall det nya. Hade ju redan tänkt köra igång till morsdagsjippot men då kom ju annat emellan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: