Underbar dag

Jag hade en härlig dag igår! När Danne for och jobbade så började jag ta fram poolen. Ja det var ju inte utan missöden förstås. Det är inte så lätt att få fram allt själv.

Först var jag och köpte ny markisolering, de vita plattorna vi haft är så jävla skit, de går bara sönder, köpte redig isolering nu som jag vet håller. Vi har haft några utav den varan som jag köpt för många år sen och de håller ännu. Först så gäller det att fylla ut gropar, det gick en hel säck till det. Jag försökte fylla upp där det alltid har lutat oxå i år. Sen på med en presenning, sen markisolering på det, betong matta och så en presenning till. Sen först ska poolen på. Och det var där mitt missöde hände. Jonte och Nette kom hit, jag och Jonte skulle ta ut poolen, då jävlar föll en marksten, ni vet en sån stor fyrkantig historia på mitt ben och skrapade upp hela benet. Och jag blöder ju en hel del!!!! Alltså tror det gick över 40 plåster i omgångar för att det nu inte skulle rinna överallt. Ännu på kvällen flera timmar efteråt blödde jag. Jag fick till slut dra kinesiotejp, den kan man ju spänna så att jag fick ordentligt om tejpat och ändå tröck det lite igenom. Jag försökte innan lägga som ett lite tryckförband, jag har ju min egen sjuksyster Nina som gav mig råd. Men det blödde ändå, fick väl kanske inte nog med tryck på det, det var innan jag kom på att jag har ju tejpen. Nå rengjorde, torkade bort allt gammalt blod, men vågade inte riktigt gnugga rakt på när jag äntligen fått lite stopp på blodet, tejapade på nytt och drog tejp över. Men det har varit lite ont i natt, benet kommer att bli blått. Så är det att äta blodförtunnande, man blöder som en liten gris!!!

Nåväl poolen är uppe så nu är det bara att vänta på Dennis så han kan komma och fylla den. Danne ska sätta pumpen så den blir rätt. Mattorna på taket för han sätta när han blir ledig, han jobbar ju som sagt helg nu. Sen är det bara att invänta värme. De har ju lovat kanon väder nu i ialf en vecka så jag tänkte att det är lika att ta fram den nu. Skrynkig och sne står den där i väntan på vatten.

Sen var jag och Savannah ut och övningskörde med moppen igen. Hon börjar bli jätte duktig och hon tycker det är skit roligt. Vi var ut flera svängar. Rasmus och Danne var och övningskörde med min bil, det är ju dags för det med Rasmus. Danne kan vara liiiite slö med det så man får tjata lite på honom. De tog min bil igår, de valde att köra nedkabbat en stund.

När jag satt och bloggade igår morse så tänkte jag, jag har Lucia sången, Natten går tunga fjät på tv, tänkte vad är det på gång där. Gick och kollade och Tv4 valde att visa repriser…. kanske de skulle kapat bort introt med Lucia 😀

Nä nu ut i solen. Ha en bra dag alla mina vänner ❤

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: