Härlig morgon

Nu är de så där som jag vill att det ska vara, man ska kunna gå ut i morgonrocken och sätta sig på altanen och dricka kaffe. Idag är det tom varmare än så, jag var bara ut i morgon klänningen så skönt!!!!

Steg upp efter en riktigt orolig natt kl 08, jag har haft världens mest konstiga drömmar, vaknat flera gånger, svettats, kickat Roffe osv. Jag vaknade första gången kl 06 och tänkte nej jag stiger inte upp än så när den äntligen var 08 så steg jag upp!

Solen skiner och det ser ut att bli en kanon dag. Danne är på väg att klippa gräsmattan och sen ska han jobba och jag tänkte bärja sätta upp stora poolen idag. Så det passar bra, då kan jag kratta lite av det klippta gräset i groparna så det kanske blir lite jämnare under poolen, jag stampar alltid dit en massa jord men det blir kanske bättre med både ock.

Alltså Larry är som en disktrasa i kroppen, det står det oxå om dessa raser, de är otroligt ”böjliga” han skulle hoppa ner från soffan igår men mitt i allt lägger han sig ner som om han ångrade sig och rullar ner på rygg, som världens kullerbytta. Sen blev han liggande där med hakan i platt i backen. Han är som en clown verkligen. Nu stod han och skällde på staketet, så står Rellu och Markus där med Markus hund Gizmo, Larry kan ju vara lite aggro mot andra hanar och det smäller fort när han blir förbannad. Då blir han som ett redigt kraftpaket! Han har ju försökt bita ihjäl Roffe ett antal gånger, det är ju därför de inte är tillsammans. Tikar går oftast bra men andra hanar. Så jag såg att han började spänna upp sig, redo att hugga till. Jag körde bort honom några gånger men han lyssnade inte. Så jag lyfte honom och skulle som slänga honom en bit från staketet men tror ni den dumma hunden vill landa på sina fötter, när han blir som en gummi hund och landar på sidan. En pincher är ju graiös och skulle snyggt landat på sina fötter 🙂 Larry sover oxå som en skruv ibland, huvudet åt ett håll och baken åt ett annat.

Ja ja nu skriva inlägg nr 2 och sen fixa håret samtidigt som jag är in på fb en sväng och sen ut i solen ❤

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: