STRONG Nation

Idag är det dags för Strong, det är så jäkla roligt, jag bara älskar det. Jag har nytt block idag, jag har äntligen bytt ut 2a blocket, det var roligt det gamla med, men det här är mer min stil 🙂 Och sen så behöver vi lite nytt. Men visserligen så har jag bytt ut allt på en kort tid bara. Så hoppas mina deltagare inte tycker det blir för jobbigt med så mycket nytt, Men det ska bli riktigt kul att få in det nya idag.

Ja så här är blocket…. kanske inte världsbästa klippet but you get the idea 🙂

Jag har lite ont i höger knä igen, jag har haft det i över en vecka. Tror det var min 1 timmes språng mars i tofflor förra veckan när v var i Sunderbyn som gjorde det. Jag kände då i knäet och det har som blivit lite värre. I natt vaknade jag av att det värkte, tror jag hade översträckt det eller nått i sömnen. Men det är på med skyddet och se ta det lite försiktigt bara, det ordnar sig.

Nä nu lite morgon shake och sen in på fb och göra inlägget där och sedan ut på altanen i soleskenet och köra Strong.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: