Hemma

Savannah ska ju nu vara hemma, eller just nu är det permis fram till måndag sen finns det möjlighet för henne att åka in på avdelningen om hon känner det när som helst. Men tanken är att hon blir hemma nu. Igår var det lie jobbigare ett par gånger tror jag men det gick över, hon kom till mig och och vi hittade på lite saker. Kvällen efter medicinen blev jobbigt så hon gick och duschade och sen i säng, jag var och kollade till henne efter en stund, hon verkade ha somnat rätt fort.

Vi har gjort upp lite planer hon och jag, vi har kollat av med varann hur hon vill att det ska vara, vad vi ska göra, hur vi fortsätter osv. Jag tror det kommer att bli kanon det här. Och som sagt hon har ju avdelningen som trygghet om det känns så.

Igår var jag och körde med Savannah igen. Vi håller till på industri områden och på parkeringar. Vi tränar lite balans att köra sicksack emellan olika hinder, jag byggde upp en liten korsning till henne så hon fick öva köra i den, jag var bil och vi övade tänket. När hon åker på mig i stan så förklarar jag hela tiden hur man ska göra, vad man ska tänka på. Det är rätt mycket för en som är ovan att hålla reda på. Som tex när du kommer i en korsning och ska svänga vänster, kolla backspegel att ingen är bakom dig, blinka och kör ut mot mitten, kolla åt höger, ingen bil, kolla vänster, höger igen, ev en snabb koll i backspegeln innan du svänger till vänster. Och bara det att inget gena i en korsning, tänker alltid på det som Lasse Henriksson sa till mig när jag tog körkort, det kan bli lite otrevligt om det kommer någon från det hållet. Att alltid vara på sin sida av körbanan. Det är mycket för en som inte är van. Men det är just va det är, en vanesak. Sen blir det ju något man bara gör utan att tänka på det.

Vi har ju tänkt börja bygga ny altan i sommar. Men det är svårt att få Danne engagerad och när han är på det här viset så vet jag att han inte tänkt göra det, han drar på det, han kommer med undanflykter osv. Så det lär nog inte bli något av det hela skulle jag tro. Jag orkar inte tjata på honom!

Ja ja nu ska jag in och göra zumba inlägget och sen ska jag börja gå igenom dagens pass. Ooooh vad jag längtar, just nu känns det som om Strong är det som jag känner för just nu.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: