Så jäkla kul det var

Jag och Nina körde ett gemensamt pass igår, hon körde lite selätin och lite cirkelträning. Jag startade med nytt Strong Nation block. Q2#12 och sen lite zumba på det och så avslutade vi med Strongs mage och zumba cooldown så det blev en lite blandning av de båda.

Men det var så kul, så skönt att äntligen få röra på sig ordentligt, att få stå där på scen, jag kände bara en enorm glädje i hela kroppen!!!! Vi har underbara deltagare, de kommer, de vill träna och nya människor dyker upp. Jag har saknat lokalen, så det var så skönt att få kliva in där igen. Nina och jag, vi är ett dream team 😀 ❤

Måndag idag, pass imorgon, då kör vi Zumba fitness. Jag ska börja träna in mina nya pass nu, så det kommer att bli kanon det. Måste bara få fingrarna ur ett visst ställe för att komma igång!

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Nina
    Jun 08, 2020 @ 09:14:56

    Det var verkligen jätteroligt ❤️ Och håller med, vi är riktigt jävla dream team 😉🥰
    Välkommen tillbaka 🙏

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: