Herrejävlar vad det blåste

Alltså vilken storm vi hade igår, hela dagen!!! Det blåste som fan när jag steg upp och det mojnade först efter 21 igår! Alltså så hårt har det inte blåst här på många år, ialf inte den här tiden på året! Stefan ringde mig på förmiddagen och frågade om jag vet om att min studsmatta flygit iväg??? VA!!!! säger jag och rusar för att titta efter.

Den har alltså lyft från vår tomt, flygit över till Micke och Monica och efter det på väg till Stefan! Skrattar åt eländet, det ser ut som om den tänkt kliva över till Stefan och ge honom lite motion. Medans jag inväntar Stefan så hoppar jag över och får över den till Mickes tomt sen rullar jag den fram till mitt staket. Men vi har ju så mycket högre så där var jag tvungen att invänta Stefan, medan jag står där och håller i studsmattan för glatta livet så kommer nya hårda vindbyar och jag känner hur den försöker lyfta!! Nä fan tänker jag, jag släpper jävla inte…. men en tanke dök upp i huvudet av Mary Poppins, ni vet hon som kommer flygandes med sitt paraply, fast det hade ju blivit med studsmatta!! 😀 😀

Det är lite tomt och trist här utan Savannah och Danne. Rasmus är ju hemma men han umgås inte så mycket direkt! Han är mest på sitt rum. Dennis kom förbi igår en stund, han rakade skägget, ja han tog inte bort den men friserade det. Han har ett rätt lurvigt skägg, snyggt skägg, jämt och fint. Men nu började det bli långt så han lånade min apparat och fixade till det. Vi satt och snackade ett bra tag. Han är så fin och klok min son ❤

Sen tog jag bilen och drog iväg till Ica men jag passade på att åka runt och kolla på hur det ser ut när stormen rasar. Massor av i kullvälta möbler som rullar tunt förstås, skyltar som blåst iväg, träd som rasat osv. Det var verkligen oreda i stan.

Vid River Resturant hade ett träd knäckts som tur hade det rasat åt det andra hållet inte in på deras uteplats. De har ju jätte mycket inredning där ute, möbler förstås men sen parasoller, en paviliong, saker som är surrade fast lite här och var, det måste se hemskt ut där idag.

Idag är det bättre väder, ingen värme än, det var bara 12 grader när jag steg upp 07.30 men det är sol så förhoppningsvis blir det bättre och varmare till dagen.

Rasmus åker iväg nu på ett sista prov, imorgon är det sommarlov för ungarna. Rasmus börjar ju jobba på måndag och jobbar 3 veckor. Det är alltid bra med lite extra pengar. Han har kämpat bra, han har ju inte så lätt med sin språkstörning och naturlinjen. Men han kämpar och han ger allt han har. Jag har sagt åt honom att inte stressa ihjäl sig över detta. Gör det bästa du kan, resten tar vi efter skolslutet i 3an. Då kan han gå komvux och läsa det han inte fick igenom så han får slut betyg. Han är en verklig kämpe min son.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: