Nu jävlar

Nu är jag hemma och suuugen att träna så idag kör vi!!! Jag och Nina har lagt upp ett pass kl 14 idag. Det är ju ett sånt piss väder så då kan man lika träna. Jag har ju inte kört på två veckor så gissa om kroppen skriker efter träning!!! Får se vad jag tar… hinner jag får in någon toning låt så de får prova? Hinner jag med nya blocket från Strong? Eller blir det bara zumba? Ja ja kul ska det bli iallafall.

Jag har ju köpte en ny platta med mer minne, sen har den bättre högtalare, bättre ljud överlag, den är snabbare, större, bättre kameror, detta med tanke på att vi kommer att filma mer, delta i olika utbildningar digitalt osv. Så det började vara en nödvändighet. Min lilla är super bra annars, det är inget fel med den så men minnet var redan över halv fullt och jag har inget annat än zumba grejer på den, musiken och apparna. Jag har inte ens fotat med den, jag har tagit ner någon bild som jag behöver för zumbans skull, inget annat, det är ju en ”jobb” platta. Sen hade den hade börjat lagga lite. Och jag vill att det ska vara bra. Jag hatar när just datorer, plattor och telefoner krånglar, då blir jag sur! Man ska kunna lite på dom.

Vad blev det för platta då? Jag svek Samsung, hör och häpna!!! jag köpte en Huawei mediapad M5, 10.8 tum, 64 gb i minne, 4 mb i ram. Det var skit lätt att föra över allt. Huawei hade ett program du var tvungen att installera på din dator. Först tänkte jag men vad fan är detta för krångel, Samsung har gått ifrån det för flera år sen. Men det var rätt bra faktiskt, jag tro det var pga det som allt gick så fort och smidigt. På 5 minuter var allt gjort och allt fanns på de platser det skulle. Den här har dubbelt så stort minne, kamerorna är det otrolig skillnad på, Samsungen har 2,1 mb i front och 8 mb bak medan Huawei har 8 mb i front och 13 mb bak. Hastigheten är bättre, den har högre upplösning och sen hade den även 4G, då är jag inte beroende av enbart Wifi. Högtalarna var oxå super, den har fyra stereohögtalare som är justerade av Harman-Kardon. Så här stod det, med stöd för högupplöst ljud kan du justera ljudet för dina favoritartister, filmer och TV-shower så du alltid får ett optimalt ljud. Det enda som var irriterande var att den inte hade någon hörlurs port men det följde med en USB-C till 3,5 mm hörlurskontakt. Jag ska beställa hem ett par så jag har i lager, för jag lär slarva bort den, glömma att ta med den till lokalen osv. Men jag hade nog inte vågat mig på den om inte Dennis först köpt en till Alicia, fast han valde utan 4G. Nä nu ska jag börja gå igenom mitt pass 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: