Fick lite gjort iallafall

Gårdagen ägnades åt stilla varande hemma. Jag och Savannah började att sätta upp studsmattan, Alicia kom hit och vi fortsatte. Efter en timme var den hoppklar för henne. När hon for så gick jag och Savannah ut en sväng med Dessie och Roffe. Sen när vi kom hem tog jag sväng nummer två med Larry.

Tvättade kläder, hängde upp, var i väg och handlade med Savannah, grillade korv åt mig, då kom Danne hem från jobbet och han grillade ett par han med.

Annika kom och vi gjorde min bokföring, det var inte så mycket men jag ville vara säker på att jag gör rätt, att allt blir som vi tänkt att det skulle bli. Så nu kan jag det själv jag med. Vi har provat lite hur det blir som lättast och sen ska det ju hålla oxå som redovisning. Jag åker ju till Sunderbyn imorgon igen så jag vill få klar allt för månaden innan jag far. Jag och Nina har ju gemensamma kunder så det ska ju delas hit och dit. Tur att det inte är så mycket iallafall. Jag måste bara föra in det sista i vårt eget lilla ”kundregister” och det tänkte jag göra nu på morgonen. Tänk att det ska vara så krångligt att vara företagare i Sverige. Jag menar mitt lilla företag får inte ihop så många kronor om året, men satan det ska bokföras på millimetern! Och allt kostar, det blir inte mycket man får kvar för egen del. Nåväl det går det med. Det är ju ett måste så det är bara och hugga i.

Jahaja var är värmen och solen, de hade ju lovat så varmt till idag? Nå klockan är bara 09 så det hinner ju än. 15 grader stod det på termometern kl 08 men det känns så disigt. Solen har som inte kommit. Nu ser jag att den kämpar men det är ett molntäcke så jag hoppas det försvinner till dagen. Kollar på klart.se och 17-18 är det varmaste de utlovar idag, det där varma är flyttat till imorgon :/

Glottar vidare efter plattor, tror jag har hittat den jag vill ha. Åker till Boden och hämtar den imorgon, det finne en kvar och den finns i Boden! Nå jag åker dit ialf innan vi åker till S byn så får jag se och prata med dom om den uppfyller de krav jag har på plattan. Det ska ju inte bli nån platta jag använder till allt möjligt utan, till zumban.

Jag så himla besviken på en människa (eller ett par människor) igår, jag kände bara att o nej, det var svagt alltså. Men ingen kan hjälpa någon om denne inte vill bli hjälpt om denne inte själv inser att man har ett problem, ett stort och svårt problem. Människorna runt i kring borde inse att det finns ett problem och inte stötta och hjälpa denne att trilla i plurret igen.

Ikväll blir det bastu och tvätta håret, skönt. Jag har bara duschat i en vecka, jag som brukar bada bastu flera gånger i veckan. Så jag riktigt längtar efter bastun!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: