Blev inget gjort

Igår blev inget gjort i koreografi väg! Jag hann inte, orkade inte, jag hade annat som tog min tid. Nå det blev bokföring istället. Det är ju oxå en del av firman, sånt som man inte kan slarva med. Idag kanske jag hinner få gjort det jag tänkt. Det som är på tapeten nu är ju det nya blocket för Strong Nation.

Jag var och lämnade Ninas del av pappren till lokalen igår och gissa vad jag har saknat den! Guuud när jag klev innanför dörrarna…. ooooh vad jag vill vara i vår lokal, vad jag vill träna, vad jag vill hålla pass!!! Allt bara föll men nästa vecka tänkte jag att jag är tillbaka! Rellu kommer att vicka mig denna vecka.

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Nina
    Jun 01, 2020 @ 07:12:51

    Snart ❤️💃👍

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: