Så stark tjej

Jag har en så stark tjej, fast att hon mår dåligt så kämpar mot alla odds. Hon kände att hon inte fick den hjälp hon behövde i Kalix och begärde att få komma vidare. Hon proppsade på det och fick igenom sin önskan. Så i tisdags eftermiddag åkte vi till Luleå.

Där fick hon olika samtal varje dag, vi var mycket själv, hon är ju inte den som tar kontakt med folk hur som helst. De har börjat bearbeta henne sakta men säkert blir hon lite starkare för varje dag. Vi kom hem igår på permis men på måndag åker vi tillbaka igen. Sen får vi se hur många dagar det blir där då.

För mig som inte är van att sitta still har det varit en pers, nyttigt att få låta kroppen vila men samtidigt väldigt jobbigt när man inte är van! Men jag har ju haft världens bästa Savannah med mig hela tiden. Vi har promenerat, vi har varit på Storheden, vi har spelat jätte mycket kort! Vi har skrattat, sovit och bara varit.

Savannah har fått jätte mycket meddelanden från sina kompisar, från folk som hon trott inte gillar henne, från folk hon inte ens känner. Alla har peppat och visat sitt stöd för henne. En av hennes kompisar som hon inte längre alla är med hörde av sig till henne och bad om ursäkt för det som varit och berättade hur hon mått av allt. Savannah blev jätte glad, så den saken är oxå numer utredd.

När vi kom hem igår så ville 3 av hennes kompisar möta upp henne en sväng, sagt och gjort, vi möttes vid Fysioteket, där stod de med en hel back drickor och massor av stora chokladkakor! De ville ge henne en kram och säga att de finns där. Så gulliga vänner hon har ❤ Men det blir inget hänga med polarna, hon ska vara hemma denne helg.

Ja ja nu inlägg 2 och sen ut i solen ❤

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: