Inte kunnat vara med

Mina pass denna vecka har varit inställda, jag har varit iväg med dottern. Igår skulle jag varit med på morsdagsjippot men jag har ju inte kunnat förbereda mig alls sen jag har ju min lilla underbara tjej att tänka på just nu, så Nina drog allt själv, så jävla bra gjort!!!

Men nu i helg ska jag skriva choreos, vi är hemma men åker tillbaka på måndag så Rellu tar mina passnästa vecka. Så jag tar med mig allt till Luleå så kan jag lyssna där. Men sen ska jag väl vara tillbaka på banan igen.

Jag håller på att titta på en ny platta och en ny dator men vi får se. Platta blir nog ett måste tror jag, den är inte så bra för att filma, då börjar den buffra och lagga lite… men vi ser. Vad jag skulle vilja är att ha allt på datorn. Slippa två grejer när det gäller zumban. Nya lap toparna väger ju typ, 1,5 kg, så de är inte tunga längre. Men det stora MEN är att Zin play inte funkar på Windows, jag hittar det inte iallafall! Jag har sökt olika möjligheter, hittar sånt som jag inte litar på… det var att installera en massa olika program för att Windows skulle kunna öppna appen. Så blir det en krasch mellan de program som ska samarbeta så står jag där! Och det behövs ju bara att det körs en uppdatering så kan det krascha. Så jag avvaktar, tittar och funderar 🙂 Min dator börjar vara lite full, den fixar inte allt utan att klaga på minnet. Men jag får väl rensa den lite, föra över till min externa hårddisk. Så ser vi hur den börjar må. Men när det kommer till datorer, mobiler, plattor osv så är jag en nöööörd! Då lägger jag gärna ner lite grann på det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: