Testade ljuset

Jag var till lokalen igår och skulle testa lite ljud och ljus med nya zin studio appen, men ack så det sket sig man måste gå annonsera passet 3 timmar innan, jag hittade inte någonstans där man bara kunnat göra en test. Men jag fick ljuset testat ändå. Vi har ju jätte bra belysning i vår studio.

Den första bilden är med vårt ljus runt scenen, det är det att då blir det bakom mig och då får deltagaren svårare att se min cueing. Tände i taket och släkte på scen i den andra bilden, 3:e är bara en förstoring så jag skulle se själv hur det ser ut för deltagaren. Så det där blir nog bra 🙂 Hopas jag hinner göra en test idag så jag kanske kan sända live imorgon 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: