Inte liiika fint

Vaknat före fan! Sovit oroligt hela natten. Jag la mig vid halv 12, Vaknade halv 2. Sen vaknade jag efter 04, sov en stund bara vaknade vid 04.30 och efter det var jag klarvaken!

Inte lika varmt just nu ialf som det var igår när jag steg upp, det blåser mer idag och graderna hade nått 12 vid 06.30. Klockan är nu 08 och det är 14 så kanske det blir bra ändå.

Sålde Rasmus moppe igår, det kom en kille från Kiruna och tog den. Det var rätt mycket mer som ingick i det än bara moppen. Så han kände nog att han gjorde en bra affär bara den duger till sonen som egentligen ville ha en naked.

Vi gjorde klart i ormarnas terrarium igår, de har ju flyttat till Savannah nu. Det blev jätte fin och ormarna ser ut att trivas. De var så nyfikna och for runt där igår.

Bamse har börjat gå ut, men han är så rädd så direkt någon steppar på altanen så kommer han in kutande och nästan ålar på sin mage. Men det blir bättre och bättre. Man ser att Alicia nog jagat honom en del, för direkt man kommer bakom honom så blir han rädd och kutar iväg. Men det har som sagt börjat vända. Men jag tycker i och för sig att det är rätt bra att han är lite rädd, då går han inte till vilka som helst.

Dottern är fortfarande hemma, hennes ADHD åker berg och dalbana, hon orkar inget, det har ju fört med sig annat oxå. Så nu har vi sagt med alla hennes kontakter inom BUP att var hemma, koncentrera dig på att orka igenom dagen. Att allt detta startade var i början av 7an, det hände en hel del grejer i skolan som hon började må jätte dåligt åt och har efter det bara grävt ner sig mer och mer. Så nu är jag hemma med henne, försöker dra med henne, bryta in lite i vardagen, göra saker, promenera, vara lite mer igång under dagen, få henne att äta, se att måendet faktiskt ändras när man gör något, när man äter. Jag tycker så synd om henne min älskade unge, hon kämpar verkligen det gör hon och jag kan bara hoppas att hon är stark nog att ta sig igenom allt!

Idag blir det Norbus möte på skolan, hon kommer inte att delta, jag har sagt att det behöver hon inte. Hennes kontakt från Kalix ringde just, vi ska få tid till en barnpsykiatriker som ska göra en bedömning och behandlingar sätts in. Mediciner har ju inte funkat så bra på henne, hon får hemska biverkningar…. så får se vad de säger då.

Be safe out there

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Nina
    Maj 25, 2020 @ 08:52:50

    ❤️ ❤️ ❤️ Hoppas det löser sig för dottra 🙏
    Ta hand om er 🤗

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: