Zumbas app 3.0

Alltså nu kom livstreamingen och jäklar den verkar bra!!!! Jag ska testa lite under veckan och sen tänker jag att jag ska börja streama mina zumba pass samtidigt som jag kör live! Sen kan man ju välja att spela in ett pass och låta folk zumba efter det när de vill, skit bra. Du kan tom ta betalt via appen, hur kanon som helst!

Zumba har verkligen ansträngt sig, gjort jätte mycket för oss zins för att vi ska hålla ut, för att vi sak fortsätta köra. Jätte mycket har varit gratis, convention, gratis utbildningar, presenter i form av kläder, kepsar och annat när vi beställt Zumba Wear osv och nu appen. De har sänkt månadsavgiften för dem som har behövt det osv. Vi som inte har ansökt om det fick oxå ett special thanks av zumba för att vi avstår så att andra som verkligen behöver det kan få det.

Zumba har verkligen visat att tillsammans är vi starka, nu kommer den ZUMBA LÖÖÖVE som man verkligen känner när man har utbildningar, när man träffas en massa zins, när man träffar ZESar och ZJs, när man och chattar i olika forum… inte i alla men i många. Jag är stolt över att tillhöra Zumba familjen ❤ I love ZUMBA, just saying ❤

Nä nu ska jag göra mig i ordning, jag och Nina ska och städa i världens finaste och bästaste lokal, nämligen på HOUSE OF JOY så att världens bästa deltagare ska kunna känna sig trygga när de är hos oss

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Pian
    Maj 24, 2020 @ 10:51:24

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: