Stiger upp till solen

Underbart väder idag igen, graderna stod på 15 när jag steg upp så det är ju lovande. Hoppas det fortsätter så.

Igår planterade jag och Savannah på katternas gravar, det blev så fint. Hon bestämde vilken katt som skulle ha vilken blomma. Sen grävde vi, vi satte sån där filt under så att det inte ska växa ogräs. Jag grävde upp lite liljekonvaljer på kvällen, vi har massor och satte dem på Gudrun och Izas gravar ialf, vi får se om jag kanske sätter ett par till Irina och Spookie oxå.

Iza har inte fått sin plakett, vi ska väl rama in lite runt de andra oxå fast jag tror inte vi tar samma som vi gjort med Gudruns grav, skulle vilja ha något ”lättare” men vi kommer ju inte över till Torneå än. Jo man får väl åka om man har nått speciellt skäl men jag orkar inte börja hitta på något. Jag åker när allt hävs istället.

Savannah ska ju ha ormarna i sitt rum, Rasmus har lessnat på dom. Så igår tog vi ut hela terrariet från hans rum, bar ut det på altanen för rengöring. Ormarna åkt in i varsina låder och fik mat så de har fått ligga i dom och smälta maten i natt. Terrariet står med såpa vatten på rening där ute än. Medans Danne pysslade med det så passade jag på att dammtorka i Rasmus rum, alltså hans sophink!!!!! Jag lovar när jag lyfte på påsen så låg det säkert 100 äckliga prillor där!!! Fyyyy faaaan vad snuskigt, jag fattar inte sånt varför inte sätta dom i påsen och finns ingen påse så hämtar man en påse! Jag vägrar rengöra den hinken alltså! Sen drog jag en hylla som stått vid dörren dit där terrariet stått så såg det lite öppnare ut i hans rum.

Satte ut Rasmus moppe igår på Blocket och genast ringer det puckon som ska snacka ner en för att man är tjej. Jag blev så irriterad på en kille, jävla skit otrevlig var han. För fan köp en annan moppe då liksom!

Idag ska vi iväg och städa på House of Joy, vår fina lokal, jag känner hur jag blir bara mer och mer stolt över den. Den är sååååå fiiiin ❤ Snart får vi vår skylt, kanske oxå text på glasdörren, nya kort….. jag och Nina har beeställt jackor. Kanske våra deltagare vill ha, jacka t-shirt eller nått. Jag känner riktigt hur bra detta är trotts corona pandemin ❤

Gjorde även om i jordgrubbslandet igår, jag har mina gamla jordgubbsplantor från det att pojkarna var små. Sen har jag fått ett gäng av en gammal arbetskompis men de gav inget. Sen frös ju alla plantor ett år och efter det har de som inte kommit igen. Så nu har jag tagit bort över halva landet. Jag har bara kvar mina gamla plantor, det är bara de som gett något de sista åren. Så får se vad som händer med dom, kommer de att överhuvudtaget ge något alls. Jag skulle ta bort allt men jag har dom för Alicias skull. Det är bara för barnens skull jag haft dom överhuvudtaget. Så får se hur de mår av min behandling 🙂

Sen har jag tagit upp alla blommor jag vill spara, vi kommer ju att bygga altanen över allt. Så de står nu i stora krukor för att jag ska se var jag kan sätta dom. Hos oss går det inte att sätta något vid staketet för där rusar ju hundarna hela tiden. Jag har nog försökt och satt staket runt men det lyckades inte för det!

Så gårdagen ägnades åt ute arbete. Men nu måste jag fixa frillan och sen dra iväg till vår fiiiina fina lokal ❤

Be safe out there

2 kommentarer (+lägga till din?)

  1. Nina
    Maj 24, 2020 @ 21:32:41

    Tack för idag ❤️

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: