Zumba Tooooning

Sitter och kollar koreografier, jag tänkte att vi testar några ZT låtar till morsdags jippot. Måste bara hitta lite dans toning låtar oxå. Tänkte göra ett pass på 30 min Zumba Toning och 30 min dans toning så vi får se hur det blir. Men det finns ju så mycket roliga andra saker man kan göra. Är helt vild när jag letar efter nytt ❤

Så här ser sticksen ut. Det är sand, gryn nått som gör att det blir lite maracas feeling i dem. Det ska inte bli stumma vikter, det finns en mening att de är fyllda. De gröna är de första som kom, sen kom de gula, dom väger ungefär lika mycket, de lila är dubbelt så tunga men väger ändå inte mer än 1,2 kg tror jag. Så det här ska bli riktigt roligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: