Lördag med sol

Härligt att stiga upp och det är strålande väder idag igen, graderna stod på 12 när jag steg upp för 2 timmar sen. Detsamma var det igår. Man blir så mycket gladare när det är fint väder.

Savannah hade tid i Kalix igår så vi var där, det tog sin lilla tid. Jag var så slut igår kväll så det inte var klokt, det kändes som om jag inte orkar göra något. Vi var och handlade jag och Danne. Jag köpte en Nutella, en 200 grs burk. Fyyy vad äckligt, jag mådde så illa så det inte var klokt! Det kändes som om jag blev sjuk och fick feber, usch, det lär dröja innan jag köper en igen!

Idag ska jag tillbringa tid ute och njuta! Tänk om jag skulle ta mina kangoo jumps och hoppa lite efter gatorna. Tror nästan jag gör det idag. Ja ja håret ska fixas och sedan är det bara att klä på sig och gå ut.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: