STRONG Nation

Jäklar så roligt det är!!!! Passet gick bra, men jag är less block 2 nu, jäklar så less. Men det är väl det att jag hittat ett nytt som jag vill ta in så tankarna är på det hela tiden. Men jag ska vänta så att deltagarna känner sig lite bekväm med det nya vi har nu. Jag har bytt ut warm up, block 1 och cooldown bara under de sista 3 veckorna. Så nu lugnar vi oss…. ett par veckor.

Jag var lite tidigare i lokalen igår och körde med vår nya grejsimojs, katapulten. Den är så bra, man får verkligen träning i hela överkroppen. Visade de deltagare som var där och satte dem att prova.

Sen hade vi ju sista Gold torsdagen. Men mitt huvud hade lagt bort det redan, min hjärna hade haft avslutning i måndags så den hade svårt att ställa om igår 🙂 Jag skrattade i uppvärmningen, det blev helt galet redan under den första minuten, tur att mina deltagare kan koreografierna 🙂

Det ska faktiskt bli skönt att få bort Gold på torsdagar, då hinner jag gå igenom lite teknik med mina deltagare efteråt, de som vill stanna. Jag ser under passet vad som blir problem och kan ta det med dem som vill efteråt sen. Jag tror det kommer bli mycket bättre så. Jag tänker så här till hösten, måndag zumba Fitness, tisdag zumba Gold och sen efter det 30 min zumba Toning/ 30 min dans toning ( ett tuffare mer tonande pass för armar, ben… ja det blir ju jobb hela kroppen) Så känns det just nu, sen får jag räkna på det…. Måndags Gold har varit omtyckt så får se om det går att flytta på det 🙂

På morsdag har vi ett morsdags event i lokalen, det finns bara 3 platser kvar, eller det var det igår när jag kollade. Men då tar jag in ett par zumba Toning låtar, det ska bli spännande.

Känner att jag har träningsvärk?? Det brukar jag ju inte ha, kan det vara katapulten??

<3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: