Nä men usch

WordPress ska byta till ny redigerare, var in och provade och jag hoppas verkligen man kan ha möjligheten att ha kvar den gamla. Guud så tjorvigt det verkade, inget lättare ialf. Den här är så bra, man ser vad som finns att välja, man ser alla alternativ och behöver inte lägga till fler, det kommer att bli olika block att jobba med. Alltså om jag vill skriva är det ett block, lägga till bild då är det ett block, ljud ett annat… det var vad jag såg på de få minuter jag var inne där. Det såg jätte tjorvigt ut ialf. Fast man lär ju sig det med när man väl måste!

Igår var jag iväg på äventyr med Rellu, sånt händer alltid lite då och då när man hänger med henne. Det händer grejer då. Det var jätte trevligt och jätte mysigt iallafall ❤

Knåpar på med mitt data införande, helgen blev ju inte så mycket infört mer än steg och vissa saker jag kom ihåg att jag ätit. I veckan har jag försökt komma ihåg vad jag ätit men då har mitt drickande inte riktigt funkat, jo jag har druckit men inte kommit ihåg att lägga in det i appen. Så jag har skrivit dessa 2,7 l som jag enligt appen ska dricka. Jag har säkert druckit mer än det. Det blev lite fusk igår, det blev det, hiilos makkara och sen en bakelse….

Väntar på syster yster, hon är på väg, vi ska ut och promenera med hundarna och sedan ska jag gå igenom mina koreos och sen börjar vi städa jag och Savannah.

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: