Underbart väder

Vilket väder igår! Solen sken och man kände att nu är det varmare ute. Värmen är på gång. Jag tränade mina koreosar på altanen igår i t-shirt, så skönt.

Vi planerar att bygga ny altan så Danne sitter och kollar modeller och funderar hur han vill göra. När det är Danne så blir det inget fy skam bygge, det kommer att bli rena rama Hollywood bygget. Så vi får väl börja riva den gamla snart så vi får rensa upp, fia till innan den nya ska börja byggas. Så det blir vår sommar det. Det ska bli riktigt roligt.

Idag ska jag på bröllop, Rellu och Marcus gifter sig, det blir enkelt här uppe sen tar de en större fest nere i Dalarna till sommaren. Marcus kommer därifrån och Rellu har oxå sin släkt bara några mil från var han kommer ifrån. Det ska bli jätte roligt att få vara med på deras dag. Jag sa till henne, våga gift dig utan mig!!! ❤

Nä nu ska jag fixa frillan, in på facebook en sväng och sedan iväg och göra ärenden 🙂

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: