Avslutning

Jobbade igår i några timmar. Sen for jag hem och fixade klart inför min avslutning på Zumba Gold. Jag sätter ju alltid allt som händer i Zumba världen på facebook, alltid på min Zumba sida och delar den oftast till min egen privata profil för att få större spridning. Jag tror jag ska börja dela viktigare saker även i ”Händelser” Igår missade en deltagare att vi bytt plats, såååå trist! Jag led med henne, hon är en av dom som verkligen tycker om att zumba. Jag sa åt henne att komma på torsdag, då är tiden senare, hon går och sover tidigt men jag hoppas hon gör ett undantag och kommer så jag får ge henne en liten sommarpresent som tröst pris ❤

Men som det ska vara (enligt mina Goldisar) så fick jag min sedvanliga blomma ❤ ett som vanligt jätte fint arrangemang gjort av Åsa. Det är ju verkligen inte nödvändigt, de betalar ju mig för att jag ska stå där. Men en så otroligt fiiiin blomma. Jag är så nöjd. Deras blommor ges av kärlek för de håller hur länge som helst! Och jag lovar jag har INTE gröna fingrar 😀 Förra årets sommar blomma, blommade ännu i september/oktober, den började om flera gånger! Julblomman lever ännu den med, grön och fin ❤

wp-15898685404146638311801790521833.jpg

Det var så roligt vi fick ett perfekt avslut, Nina kom och hann vara med på Proud Mary, vi brukar dansa den ihop ❤ Så vi öste på ❤

Idag blir det zumba fitness, men nu är vi INNE! Mina knän bara dör av att dansa på asfalt! Men med Gold gruppen fanns som inget val, dels så ville inte folk vara inne, fler var i riskgrupper bland Goldisarna, fler hade anhöriga i riskgrupper. Sen var gruppen så stoor, nu var vi anmälda ca 40 tror jag och hälften fortsatte zumba trotts coronan OM vi var utomhus. Så naturligtvis det ville jag ju ställa upp på. I den andra grupperna är vi inte lika många, vi är max 10. Inte så många heller alla gånger. Men lokalen är stor, 150 kvadrat och vi städar ofta, vi torkar av hela tiden, vi har sprit och vi rekommenderar att hålla avstånd.

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Nina
  Maj 19, 2020 @ 09:36:34

  Ja, jag hade verkligen perfekt timing 😍💃

  Nästa gång kommer vi ihåg att sätta lite mer tid mellan passen så alla hinner njuta av avslutningen!!

  Vi kämpar på trots corona 👍 vi får skatta oss lyckliga trots allt, fina kunder träningsvänner som vecka efter vecka kämpar med oss 🥰

  Snart vänder det, hoppas vi 🙏

  Svara

  • Anna
   Maj 21, 2020 @ 10:13:11

   Jo det är ju nått man inte behövt tänka på tidigre. Jag tänkte att vi kan börja tidigare och köra utlottning först men då kan inte alla komma tidigre pga jobb. Så det får vi lösa till nästa gång 🙂

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: