Vilken helg

Har inte hunnit med så mycket här hemma. Ja nå städat lite på gården, tagit fram gungan till Alicia, sopat trottoaren, tvättat, dammsugit och sånt vanligt. Men annars har jag inte hunnit med så mycket annat.

Igår var jag trött efter allt jox så jag gick och la mig redan efter 21!! Fatta jag, det händer inte ofta. Idag är kroppen seg, får se när man får igång den då.

Mitt data system för vad jag äter och vad jag tränat under helgen har fallit. Men tar upp det nu. Har vägt mig ialf så jag ska föra in det. Och lite vad jag kommer ihåg att jag ätit. Mitt vatten drickande föll oxå. Men tar upp det med idag.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: