Tränings helg

I helg kan man påstå att jag tränat! I lördags var jag med på mitt första virituella pass. Jag Rellu och Rollo sände live, det var nog första gången för oss allihop. Men roligt var det.

Igår tillbringade jag hela dagen på utbildning, R3 som jag skrev tidigare om. Vi som var på plats i lokalen var Nina, Carina och jag. Rätt tuff dag, jag var snooor trött!! Det är rytmer som är lite mer speciella som bhangra, afro beat, sen hade vi street heat, lite mer hip hop stuket och brazilian funk. Det var verkligen skit roligt, dagen gick fort men trött var man. Sen är ju jag sån som måste få öva nya steg, jag måste få göra dem i min takt. Rellu är jätte bra på att tipsa vad man ska tänka på, hur man ska tänka så att steget blir mer klart i huvudet på en. Men sen gäller det att nöta nöta och nöta. Nina fotade min koncentration i Quadradinho, alltså vad jag skrattade, jag såg ut om en bajsnödig ko!!! Du ska rulla höfterna som i en fyrkant, sida mitten, andra sidan och bak. Alltså helt otroligt, jag var ju så koncentrerad och försöka hitta mitt sätt att göra det på 😀

Saldot för igår! Inte illa va, slog tom torsdagen 🙂 Kankse inte undra på att kroppen, känns som att det saknas smörjmedel i lederna och lårmusklerna, säger bara ooooh my goood så trött de är!

Idag blir det avslutning på Zumba Gold, jag har utlovat önskelåtar men tror nog att jag får dra in dom, ja en blir ialf. Men resten får vi skippa…. Jag måste göra klart allt innan 14 för då börjar jag jobba.

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: