Vilken dag!

383% stod det på klockan, 41 074 steg när jag gick i säng! Men då var det 4 zumba kids pass, 1 STRONG och 1 Zumba Gold pass senare. Mina ben var så slut, hjärnan var lite överkokt i början av Strong, men den som kom till sig sen 🙂 Men härligt var det att ge järnet i strong igår. Jag har ett härligt fighting gäng. Ännu är flera som brukar vara borta pga coronan så vi borde vara runt 10 när alla är med.

Jag hittade just nästa block, fiiii tusan säger jag, snart blir det att byta ut block 2. Det här var bra, inte så mycket hopp jag har ju flera som har svårt med hoppen så det här blir lätt att ha modifieringar på.

And guess what!!!! Jag fick mina nya zumba kläder, fy fasiken vad snygga STRONG kläderna var!!! Jag gillade den nya hoodin, såååå snygg. Just love it. Sen beställde jag en ny top med huva och faktiskt cykelbyxor till strong, skit bra, bra midja, den hölls där den skulle 🙂 Nya kläder till zumban kom oxå, det kommer att bli kanon. På lördag kör vi en live class, jag Rellu och Rollo så det första settet blir till den och set nummer två till söndagen, då har vi R3 utbildningen med Rellu. Men linnet var orange så jag måste nog lägga mig i solariet ett par gånger innan så man inte ser ut som en magnesyl!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: