Stiger upp i ottan

Det är helg men jag har stigit upp kl 06, jag börjar jobba 08 så jag vill hinna sitta en stund, dricka mitt kaffe, blogga, läsa Aftonbladet och nu har jag ju min egen statistik att göra varje morgon. Sen måste jag ju hinna fixa i ordning frillan oxå innan jag drar på jobb.

Ja ja idag ska Savannah tatuera sig, spännande! Hon har ju valt insidan av handleden så det kan kännas en hel del! Jag tar lunch och åker med henne. Får se då hoppas hon klarar det!

Solen skiner, men det känns kallt, det är kallt här inne! Vi har 18 grader inne men jag ids inte börja elda, väcker hela huset. Sen elda i maj?? Kollar ute tempen, bara 3 grader, huuuga. Äsch jag var och gjorde upp en brasa iallafall. Det är så rått för alla att stiga upp i bara 18 grader. När man inte eldat på några dagar så blir det ju som en råare luft oxå.

Nu ska jag fylla i mina data för gårdagen, jag har synkat klockan och mobben. Sen synkar ju flera av mina program ihop med varann och klockan oxå. Sen fixa frillan och sen iväg till jobbet.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: