Redan prommat

Härlig morgon, solen skiner och graderna stod på 7,5 när jag steg upp. Pian kom hit strax efter 08 och sedan när Savannah farit till skolan så tog vi Dessie, Roffe och Venus på en liten prommis, inget långt men ändå en 30 minuters. Pia fick skavsår. Nu väntar jag att Savannah ska höra av sig så promenerar jag ner och hämtar henne med Larry. Så tar vi en liten prommis med honom.

Savannah skulle tatuerat sig idag men det blir inget, han fick förhinder! Men imorgon kl 12 fick vi ny tid. Hoppas han inte ställer in då! Jag sa inget till henne innan skolan, tänkte att hennes humör sjunker i botten och det blir inget av skolan. Nå det blir ju imorgon, vi slapp vänta flera dagar. Det blir inget stort, en liten tatuering på handleden, ett kors.

Jobbet kallar in mig kl 14 idag…. usch och fy nä så ska jag inte säga, mitt jobb är bra, jag gillar mitt jobb, vi har roligt, jag har bra kollegor och super boenden. Det är allt det där andra som är runt i kring that sucks!

Men innan det blir det alltså en promenad till och sen lite tvättvikning och annat. Uiii det ska bli så roligt, vi ska börja planera vårt altanbygge, så spännande!!!!

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: