Ibland så händer det

I måndags fick jag en så härlig present mitt i allt. Minna hade en liten påse som hon gav mig efter zumban. Den innehöll något jag verkligen uppskattar. Sen fick jag en kram. Hon ville visa sin uppskattning för det jag gör för henne. Hon är den som själv peppar andra, kommer med ideér, funderingar, tips och råd ❤

Naturtvål, jag tvättar mig aldrig med något annat än med den ❤

Igår kom det ett mess till mig från min underbara dotter. Jag förde henne till skolan och efter en timme kom detta, underbara fina Savannah ❤

Savannah har det inte så lätt, hon får kämpa för att gå till skolan, för att göra dagen till en bra dag, för att gå ut och vara med vänner. Hon försöker göra det som är bra för henne, så att hon ska må bra. Jag försöker peppa och vara med, vara lyhörd, försöker se hur det är. Hon är en kämpe, en snäll och underbar vän och dotter ❤

Jag hade ett roligt samtal i slutet på förra veckan. Lennart, en kille som bott hos oss när jag var liten ringde helt plötsligt. Han har int haft en lätt barndom, han kom till Happis i tonåren, träffade mina syrror och så började han hänga hos oss. Allt startade med ett foto på pappa som las ut på facebook. Det blev en massa surr kring det från Haparandaborna. Lennart och vi syrror hade ju förstås en inside skämt som hänt i samband med pappa. Så då ringde han, han fick hemlängtan. Jätte roligt, jag har pratat lite då och då med honom i telefon, på messenger, han har varit hit men det är länge sedan nu. Säkert en 13-14 år sen skulle jag tro. Jag hjälpte honom att komma över sin ormskräck, tror det är sista gången jag sett honom. Han kanske kommer upp till sommaren, det skulle vara roligt. Jag sa då att då måste vi åka upp till mamma och hälsa på, hon skulle bli jätte glad att få se honom. Man vet ju inte hur länge hon har kvar.

Så det finns alltid ljusglimtar, stöd från mina närmaste vänner, familjen, sånt som händer runt en, det är bara att se dom ❤

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: