STRONG Nation

Jag byter ut namnet nu, så hädanefter när ni läser STRONG Nation så är det Strong by Zumba som menas! Idag lägger jag klassen tidigare, vi kör 15 i stället för 18.15. Folk vill hinna grilla med sina familjer så då tänker jag att jag lägger det tidigare. Då hinner man duscha oxå.

Tittar nu på ny cooldown, det blir det idag. Hade ju tänkt att jag redan hade tagit in den men si det hade jag inte, så jag blev så paff när jag sökte den förra veckan men det var zumbas cooldown som var bytt 😀 Den är bra, jag har älskat den vi kör nu, därför har det nog tagit tid innan jag bytt men denna är bra, inte lika bra men nästan 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: