Utmaningar

Nu i corona tider får man hitta på lite utmaningar till mina deltagare så de nu inte blir allt för uttråkade! Vi har just nu en, där vi gör armhävningar, squats och burpees. Vi gör dem tre dagar i rad, för varje dag höjs antalet. Sen är dag 4 vila och så fortsätter vi så. Den är som 15 effektiva dagar. Nå det bar sig inte bättre än att jag fick avbryta nånstans runt dag 8. Det är det att mina mediciner trycker ner min puls. Så när jag börjar träna så stiger ju pulsen snabbt och då kommer den lilla medicin uslingen in och försöker dämpa hjärtat. Det tar oftast runt 10-12 minuter, alltså hela uppvärmningen och lite mer där till innan medicinen släpper taget om pulsen. Så det här var ju döfött, att börja göra burpeesar utan uppvärmning!!! Det gick INTE, jag trodde mitt hjärta skulle sprängas, jag fick ingen luft och det tog ett bra tag innan jag gick lugnare andning, så jepps, jag fick avbryta!

Igår messade en av mina deltagare till mig, hon höll på än och peppade igång mig som tusan. Jag kom på att jag kan ju byta ut burpeesarna, sagt och gjort, bytte ut dom mot lunges istället, varvar lite fram och bak. Så då gjorde jag som straff allt från dag 4 igår! Så det blev:
105 armhävningar, ca 55 på tå och resten ståendes mot en bänkskiva
216 squats
200 lunges!!!!
Så nu jävlar kör jag till slutet med mitt gäng, vi var ännu några som höll på!

Sen har jag hittat en app, den heter Träna din mage, den har ett 30 dagars tränings program för magen och en röst och bilder som säger vad du ska göra och räknar ner dem oxå så det tänkte jag nu jäklar blir det mage av 🙂 Jag startade den igår.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: