Tatueringar

Japp då var den lediga dagen över och idag startar det igen! 12-21, nå det går bara man kommer dit så är det ändå rätt ok. Vårt jobb är bland de bästa jobben man kan ha om bara organisationen oxå skulle vara det så vore det perfekt.

rödatråden

Igår gjorde jag inte många knop, jag återhämtade mig. Det går som inte att göra så mycket efter man haft sin 4 dagars helg. Och just den här som nu varit då man jobbar 7 av 8 dagar… då är man mööööör! Men jag hann vika lite tvätt, ta ner från sträcken och sätta på lite ny tvätt. Jag och Savannah var och handlade, vi gynnade Tinas med lunch och Taavolagården med fika. Pia var förbi på dagen och sen kom Dennis och bästaste Alicia på kvällen. Vilade mellan varven där jag hann. Sen har jag fått sova i min egen säng igen, första gången på två veckor så det var oxå så skööönt! När helgen kommer, då har jag bestämt att första dagen skall ägnas åt att städa! Fixa bort all tvätt, plocka undan grejer som finns överallt, tvätta upp hundfiltar och kuddar, dom luktar apa gorilla! Allt ska göras så jag sen får vara ledig de två andra dagarna och vara ute om vädret tillåter.

Rasmus har börjat jobba, andra dagen idag. Han ska jobba hela påsklovet. Han ville att jag skulle ta hand om hans lön och portionera ut pengar till honom. Det är bra, han vet att han bränner dom. Han håller sig rätt bra till det lilla han får varje vecka. Jag delar studiebidraget åt honom, 350 vecka 1 sen de följande 3- 300 kr. Så nu kan man höja lite åt honom så det räcker längre. Han har sökt jobb själv och redan pratat sommar jobb oxå. Han är bra där, han tar tag i saker. Nu måste vi bara hitta ett jobb till Savannah oxå. Jag har ju några jag kan prata med som kanske kunde ge henne lite jobb. Men i början måste jag nog vara med, så hon vet var hon går in, hur hon ska göra när hon kommer dit, vem hon ska kontakta osv, sätta igång henne helt enkelt sen går det nog bra.

Fan vad rädd jag blev igår, min älskade klocka slutade funka!!! Den gick inte att ladda, provade rengöra den, rengjorde kabeln, bytte laddningsklump, vad de nu heter, jag har ju en rund laddnings”platta” som man sätter bakom klockan när den ska laddas, putsade den oxå så alla kontakter var rena men icke!!!! Nå då var det bara att ta fram google och efter 1 minut hittade jag en lösning, starta om klockan och vips så började den ladda 🙂

Jag och Savannah ska göra tatueringar. Hon vill ha ett litet kors på sin handled, det är väl helt ok, det är ju inget som är barnsligt, det kan man leva med även om man är 46, det ska bli rätt litet, så en cover går att göra om man sen vill. Det är inte som den äldsta sonen! Han gjorde nuclear waste märket runt naveln så fort han fyllde 18 år. Den ångrade han ju djupt när han blev typ 20! Jag vill göra nått sånt här….

heartbeat-clipart-clipart-best-amaeun-clipart

men jag vet inte var ännu… underarmen, eller mitt på bröstet, inte handleden, den blir för liten då. Sen har jag ju alla ungarnas teckningar, jag oxå tänkt göra nånstans, så får se var det blir.

Nä nu inlägg nummer två, in på fb en sväng, fixa frillan och sen kallar jobbet ❤

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: