Äntligen ledig

Jag har jobbat sen förra måndagen endast med en ledig dag och det var på torsdag! Nå det blir kval ob ialf under påskhelgen. Men nog är man trött alltså, jobba 3 dagar, ledig en, jobba 4 (helgen, bara den, jobb 38 timmar) ledig en, jobba två sen blir jag långledig 3 dagar! Så under 11 dagar är jag bara ledig 2! Liiite slitsamt får man nog säga. Ja ja men jag har ju överlevt det med och har gjort det sedan 1984 då jag startade min bana inom detta yrke. Tänk den 23 Januari i år blev det 36 år inom omsorgen! Om jag jobbar kvar, lever tolv år till, tills jag fyller 67 då har jag jobbat i 48 år inom samma yrke! Nästa två guldklockor 🙂 Jag bara ser fram emot att jag får gå, jag riktigt längtar till pensionen 🙂

Vilket skitväder det varit de sista två dagarna, det har snöat utav bara fan! Tung blöt snö, det är ju varmt så det blir slaskigt, det fryser på och det blir isspår, traktorerna drar upp stora blytunga vallar och jag svär utav bara den! Igår morse fick jag min första kärlkramp, nu vet jag vad det är och hur det känns. Jag skulle ju börja jobba 07 och det var en halvmeter blöt snövall bakom bilen. Det var bara till att skotta! Och tungt var det som fan! Nå det gick ändå rätt fort, jag drog ju bara bort så pass att jag kom ut med bilen och sen bakom Rasmus epa så han inte backar över vallen och det blir ett badkar utav hans parkerings plats. När jag kom till jobbet så kom det berömda bandet över bröstet. Jag satte mig ner och fick rapport och drack lite kaffe, då började det att bränna och sen kände jag som hur någon la ett spännband under brösten och drog åt, det var som inte över det var mer under. Nå jag tog min nitrospray och det släppte efter några minuter. Och jag tror det är första gången jag känner det. Nå då vet jag det oxå.

Vi for och tränade lite på kvällen jag, Savannah och Petra, vi körde strongs mage och sen lite bänkpress. Savannah och Petra körde armar medan jag gjorde min del av bänkpressen. Ett snabbt pass bara, så man fick svettas lite.

Idag blir det inte så mycket att göra, jag ska fixa håret och sen fara ut på stan en sväng tänkte jag. Sen tänkte jag testa zoom faktiskt med syrran så får jag se hur det går. Jag ska köra från datorn, det var lite krångligt att göra inställningarna på plattan… om man inte kan göra så att man gör alla dom via datorn och sen kör på plattan…. får se….

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: