Sista zumban

I tisdags hade jag sista zumban på ett tag. Nja det blir ju itne så länge men inget idag, på måndag är det ju annandag påsk, sen ställer jag in tisdagens och torsdagens zumbor under nästa vecka. Under den tiden så hoppas jag att kan ha ordnat antingen video länk eller en plats att vara ute på. Under denna tid tänkte jag få ihop en digital test med syrran kanske, Petra och Ann-Sofie, bara för att se fixar de att koppla upp sig, är det krångligt och hur blir ljud och bild.

Ja ja nu har jag brådis, idag blir det påskmiddag hos oss ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: