Zumba Gold

Igår var det ju dags för Zumba Gold, passet gick näst intill perfekt, en låt rörde jag till men jag vet inte om deltagarna ens märkte nått, jag körde bara på 🙂 Sen den nya låten, gjorde jag ett fel i. Men förövrigt gick det som ett smäck!

Efter Gold for jag hem, kollade lite tv och sen drog jag iväg med Savannah och tränade. Hon kör ju nu flera gånger i veckan. Det är så roligt för hon märker att hon mår bättre av träning så hon vill träna. Nu går hon med på att jag tar andra övningar, tidigare så vill hon att vi körde samma hela tiden för dom kunde hon ju. Men nu mixar jag på. Igår körde vi mycket överkropp och mage, lite ben bara. Idag blir det mycket ben istället. Det är så roligt att träna ihop med henne ❤

Idag blir det Zumba fitness, ny låt men ingen ny uppvärmning, jag är så jävla less på den jag har så det inte är klokt!!! Jag hann köra den en gång innan infarkten, sen blev det ju uppehåll ca 1.5 månader på fitness så jag började med den i mitten av december typ, så ni fattar att jag är less den. Men jag väntar på zumbas nya släpp, den förra var inget vidare och den som var gången innan gillade jag inte alls!!!!!

På torsdag kör vi ny mage på Strong, den är myyyyycket bra, hinner börja träna in den imorgon 👊💪

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: